ورق گالوانیزه
ورق گالوانیزه از ورق سرد (ورق روغنی) تولید می شود نیز نوعی دیگر از ورق فولادی می باشد که برای تولید ورق گالوانیزه طی یک پروسه طولانی در تمام سطح ورق روغنی مقدار چندین میکرون فلز روی را می نشانند تا ورق فولادی در مقابل زنگ زدگی مقاوم شود به عبارت دیگر در ورق گالوانیزه، بین آهن و روی، پیلی الکتروشیمیایی تشکیل میشود که در آن روی به جای آهن به عنوان آند و آهن به عنوان کاتد بکار میرود. در ورق گالوانیزه حتی اگر پوشش آن هم شکستگی پیدا کند، زنگ نخواهد زد.
کوتینگ ورق گالوانیزه چیست؟
کوتینگ (به انگلیسی : Coatting ) میزان پوشش روی در دو سطح ورق و واحد آن gr/m2 میباشد. هر چقدر مقدار فلز روی (zn) بیشتر پوشانیده شده باشد اصطلاحاً کوتینگ ورق بالاتر می رود. از آنجایی که ورق های گالوانیزه که کوتینگ بالاتر دارند کیفیت بهتری به مراتب دارند، در بازار به عنوان جنس مرغوبتر خرید و فروش می شوند. ورق های چینی کوتینگ بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ و ورق های ژاپنی و هندی و کره ای و غیره تا ۱۸۰ کوتینگ نیز دارا می باشند.
خصوصیات ورق گالوانیزه
عرض : ۱۰۰۰ و ۱۲۵۰
کاربرد ورق گالوانیزه از ورق گالوانیزه درصنعت اتومبیل، حمل و نقل، صنعت کشاورزی، کاغذ و لوله، بیلبوردهای تبلیغاتی، ساختن لوازمی مثل لوله بخاری، کانال کولر، کابینت آشپزخانه، لولههای آب و هر جا که احتمال خوردگی آهن و خسارت وجود دارد، استفاده میشود . همچنین با فرم دادن ورق گالوانیزه به صورت ورق کرکره ای در مواردی همچون ساخت سقف شیروانی منازل استفاده می شود. ورق رنگی نیز با پاشیدن رنگ روی ورق های گالوانیزه ساخته می شود که در ادامه مقاله در مورد ورق های رنگی و نحوه ساخت آن ها بیشتر توضیح خواهیم داد.
ابعاد فیزیکی ورق گالوانیزه:
ورق گالوانیزه به دو صورت کلی رول فرم و فابریک در کارخانه تولید می شود ورق های رول فرم گالوانیزه با ضخامت های ۱۸ صدم میلی متر تا ۶ میلی متر و با دو عرض ۱۰۰ سانتی متر و ۱۲۵ سانتی متر تولید می شوند. ورق های فابریک گالوانیزه هم به دو صورت فابریک ۲۰۰۰۱۰۰۰ میلی متر و فابریک ۲۵۰۰۱۲۵۰ میلی متر تولید می شوند. وزن عمومی رول ها بسته به عرض رول یا ضخامت و کارخانه تولید کننده بین ۵ تا ۷ تن می باشد.
۱۰ مورد از مزایای استفاده از ورق گالوانیزه:
هزینه کمتر: عملیات گالوانیزینگ، در مقایسه با سایر روشهای معمول جلوگیری از زنگ زدگی، هزینه کمتری دارد. هزینه کمتر برای تعمیرات و نگهداری: حتی اگر عملیات گالوانیزینگ درشرایطی در مقایسه با سایر روشهای جلوگیری از خوردگی، هزینه بیشتری داشت، باز هم اجرای آن به دلیل عدم نیاز به تعمیرات پرهزینه در آینده، همچنان توصیه می شود. طول عمر زیاد: طول عمر ورق گالوانیزه در محیط های رطوبتی و مستعد زنگ زدگی، در حدود ۲۰ تا ۳۰ سال است. اعتبار: در حالی که استانداردهای مختلف در خصوص گالوانیزینگ ورقهای فلزی، در زمینه ایجاد پوششهای نازک بحث می کنند و این گواه بر این است که که طول عمر و نحوه عملکرد لایه روی، موجب اعتماد مصرف کننده می تواند باشد. دوام پوشش: پوشش گالوانیزه به دلیل داشتن یک ساختار متالورژیکی خاص، دارای مقاومت مناسب در برابر صدمات مکانیکی، سایش و خوردگی است. محافظت در برابر صدمات محیطی به صورت اتوماتیک: پوششهای گالوانیزه به دلیل آنکه در فولاد نفوذ کرده و به عنوان کاتد عمل می کنند، به همین دلیل خواهد توانست مقاطع ریز موجود در روی سطح فولاد را در برابر صدمات محیطی و خورندگی، محافظت نمایند. محافظت کامل: پوشش ایجاد شده روی ورق گالوانیزه با پر کردن کلیه نقاط و سطوح فولاد را اعم از گوشه ها، جاهای کوچک و فرورفتگی ها از خوردگی آنها جلوگیری کند. به طوری که در این زمینه هیچ پوششی بهتر از پوشش گالوانیزه عمل نخواهد کرد. بازرسی آسان: پوشش گالوانیزه را به راحتی و بدون نیاز با هیچ آزمایش مخربی و تنها از طریق چشم قابل کنترل و بازرسی است (در شرایط خاص که نیاز به ارائه تضمین برای کنترل کیفیت است، نیاز به آزمایشهای تخصصی بیشتر می باشد) صرفه جویی در زمان: در صورت استفاده از ورق گالوانیزه، نیاز به صرف زمان برای آماده سازی سطح، رنگ کردن و یا بازرسی نخواهد بود. محافظت کامل گالوانیزه: استفاده از گالوانیزه وابسته به شرایط آب و هوائی خاصی نمی باشد.
لیست قیمت ورق گالوانیزه هفت الماس:
لیست قیمت ورق گالوانیزه هفت الماس:
لیست قیمت ورق گالوانیزه تاراز:
لیست قیمت ورق گالوانیزه تاراز:
لیست قیمت ورق گالوانیزه کاشان:
لیست قیمت ورق گالوانیزه کاشان: